lise klaveness

Hun ble som ventet valgt på fotballtinget søndag. 1 day agoLise Klaveness blir Terje Svendsens etterfølger som fotballpresident.


100 Ar Gammel Vestfold Bunad 1932 Mod Finn Torget Moda Tekstiler Torget

Søndag blir tidligere Hjort-advokat Lise Klaveness høyst sannsynlig Norges første kvinnelige fotballpresident.

. Hun ble som ventet valgt på fotballtinget søndag. Hun har grublet og tvilt men nå er hun klar til å bli Norges første kvinnelige fotballpresident og til å ta noen kamper - mot FIFA blant annet. Toppfotballsjef i Norges fotballforbund Lise Klaveness har vært klar på at UEFA måtte flytte finalen.

Samtidig økes presidentlønnen med flere hundretusen kroner. Klaveness har vært elitedirektør i Norges Fotballforbund siden 2018 og er utdannet jurist. 1 day agoStående applaus for nyvalgt fotballbresident Lise Klaveness under Forbundstinget 2022 på Ullevål Stadion.

1 day agoLise Klaveness blir Terje Svendsens etterfølger som fotballpresident. Vi har vært opptatt av å legge til rette for en rask overgang for Paco når han først gir uttrykk for at han ønsker dette. 1 day agoLise Klaveness blir Terje Svendsens etterfølger som fotballpresident.

Er på ville veier. Lise Klaveness ble søndag valgt som tidenes første kvinnelige fotballpresident. Trafikk og vêr i Vestland.

Det er den største ulempen med å jobbe både som advokat og fotballeder. Klaveness reiser til Qatar for å kritisere Fifa på kongressen. 060322 1346 060322 1348.

Nortraship var forpliktet til å overta ansvaret for alle norske handelsskip som befant seg utenfor tyskokkupert område i henhold til Regjeringens rekvisisjonsbeslutning av 23. Hun ble som ventet valgt på fotballtinget søndag. Om få uker reiser hun til Qatar for å kritisere Fifa.

Den tidligere landslagsprofilen har blant annet jobbet som dommerfullmektig i Oslo tingrett og vært spesialrådgiver for. Nortraships flåte besto på det meste av over 1000 skip noe som gjorde Nortraship til verdens største rederi under andre verdenskrig. 1 day agoKlaveness vil endre FIFA.

Til rungende applaus fra et samlet fotballting ble hun klappet fram som tidenes første. Det er selvsagt helt uakseptabelt å ha CL-finale i Russland nå sa hun til VG torsdag. Russiske myndigheter reagerer på avgjørelsen.

1 day agoULLEVAAL STADION VG Lise Klaveness 40 blir tidenes første kvinnelige president i NFFs 120 år lange historie. Lise Klaveness ble søndag valgt som tidenes første kvinnelige fotballpresident. ULLEVAAL STADION VG To ganger takket Lise Klaveness 40 nei til jobben.

Det ble klart under forbundstinget søndag. Lise Klaveness direktør for toppfotball og landslag i NFF har fremdeles god dialog med Lyon-spissen men forteller at situasjonen er den samme som den har vært i lang tid. Lise Klaveness var innstilt av forbundsstyret på forhånd og hadde ingen konkurrenter om presidentjobben.

Det bekrefter NFFs elitedirektør Lise Klaveness og daglig leder Einar Håndlykken overfor VG.


Kone Bunad Til Os Klaer Forkle Inspirasjon


Pin Pa Bunader Og Folkedrakter


Pin Pa Pimp My Bunad


Alt Om Bunad Magasinet Dagbladet No Prinsesser Barn Hardanger


Villa Lagasen Munthes Plass 46 1366 Lysaker Villa Eiendom


Askoybunad Herre Hvit Skjorte Stromper Skjort


Pin Pa Bunadsvester


Solje Sporesolje Smykker Solvsmykker Solv

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel